Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är vi

Allt vi är

är här

Under bländande måne

i gnistrande

nyfött vintervitt


Våra knarrande steg

lämnar spår

som ska synas ännu en stund


Liv intill liv

med kinder heta

svedda av köld


Av allt som kunnat bli

blev det vi

allt det vi är

Våra liv

som är här






























Fri vers av bittemi VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-12 20:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fascinerande, vacker betraktelse om livet och slumpen.
2014-01-16

  Lars Hedlin
Mycket bra insiktat!
2014-01-15

    ej medlem längre
Åh, så rätt, insiktsfullt och rakt, korrekt och vackert, som livet
2014-01-14

  Anya VIP
Så mäktigt, människorna i vintermörkret med månen ovanför. De är så små och ändå så stora. Tycker mycket om:
Allt vi är

är här

2014-01-13

  aol
underbart skaldat vännen,
2014-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2014-01-12

  Angela Bohlin VIP
Fint skrivet!
2014-01-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
hjälpas åt
fina ord
2014-01-12

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP