Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt svenskt?

Jag ropar för döva öron
ingen vill dela sina ören
Välfärden ska vara på låtsas
det ska inte kramas och pussas

Man ska köpa ett rosa band
för att dölja sin falska hand
Fästa det synligt på sitt bröst
som ett bevis på sin snälla samhällströst

Sen kan man rösta bort sjuka
och arbetslösa från jordens yta
Säga att man är snäll och bryr sig
fastän man är en elak egoistisk svensk tiger




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-12 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP