Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pedikyr




Bort med akilleshälen
Med den blir dansen tung och svår
Kapa av den jäveln!
Snart är det vår




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-12 13:16



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-20

  axveronika
Yes fila bort den bara
2014-01-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
yes !baby,å bort me Jante-fjante också
2014-01-14

    dreamoflife
Fin!
2014-01-12

    ej medlem längre
ha ha ,bra!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide