Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i kommunens lokaler.


Du har en kniv
Från forna Sovjetunionen
Under din kudde
Det är
Den mest oanvända
Kniv
Jag vet.


Men det har jag ingen
egentlig kunskap om.

Och jag söker dig mellan alla scheman
Och alla tillsägelser som
vi båda så mycket väl
Ogillar



Bland hemvävda lintyg
och fosterdun i luften.




Fri vers av Alex Dirk
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk