Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek luktar plast.

Vi jagar livsgnistans alla
ofattbara droger
och letar upp
borttappade svar.

Leker oss genom regnbågens
alla färger
fast himmelen redan visat
oss vart vägen går.

Hela kroppen skakar
i ett försök att orka stiga tillbaka
bara för att
känna livet åter finna plats.

Skaka hand med framtiden
skratta i hysteri
och låta sorgen få vara,
få finnas,

i alla dess former.




Fri vers av tjejen98
Läst 410 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-12 21:13



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!!
2014-01-14

    Tollwut
Bra, men titeln var ändå bäst! :)
2014-01-12

    ej medlem längre
BRA!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98