Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappan tyckte han hörde konstiga ljud


ifrån sin sons rum

Så han störtar in där genom dörren och skriker

Här kan du inte sitta och runka min son

Man kan bli blind

Men då sonen svarar lugnt

Här borta är jag pappa

Här borta på andra sidan rummet…

Ken Cassel
12/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel