Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM



jag känner mig ensam,

när jag inte pratar.
när jag inte går ut.
mitt sinne latar.
utan en bra början, tog allting slut.




Fri vers av 17år
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-13 00:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om ditt uttryck "mitt sinne latar"...det behöver man ibland...
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

17år