Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnan!


Som en blixt från en klar himmel kom hon fram

ur rök och damm i en hamn

i Hollands Amsterdam

Världens vackraste och godaste kvinna

En gudinna

En riktig Madame

En som alltid har ett vänligt ord till övers till alla

och en hjälpande hand

En som till människan har starka band

I alla fall till alla de som är snälla

För de som inte är det kan hon om hon vill

få försvinna genom att bara

knäppa med fingrarna

Knäpp!

Och då hon som oftast gör det så skickar hon iväg

alla dessa dumma till Sveriges Lappland

för att kylas ner lite grann

För det har ju hänt att en och annan man har

försökt att våldta henne

Lagt ut en och annan fälla

Men till ingen nytta

För hon är ju gudinnan med ett stort G

En att vörda och älska och inte att hata

och bete sig illa emot

Men nu är hon här i alla fall i Amsterdam ute på

ett mission efter att hade fått sig en vision

En uppenbarelse…

Gudinnan!

Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 02:13



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
det var ju en härlig uppenbarelse!
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel