Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Det finns något väldigt vackert i att vara nära
Att vara en sekund från att vinna
Ett penseldrag från ett mästerverk
Ett ord från historia
Ett andetag från den du älskar


För att sen mista det
För att sen veta i hela livet
Att det mest underbara kunde blivit ditt
Och drömma om hur livet skulle sett ut
Om du bara vore lite närmare

För sanningen ligger i
Att drömmen är större än verkligheten

Att du aldrig skulle uppskattat det bästa
Om du visste att det kunde blivit ditt

Att det vackraste som finns
Är det som aldrig existerar

Så därför älskling får du aldrig komma för nära mig
För jag vill fortfarande ha något att drömma om






Fri vers av MM
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-13 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM