Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av svaghet


Man vågar inte fatta sig mod

Man ställer inte upp för andra när man

egentligen borde

Man blir så lätt kär i varenda tjej man möter

Man kan inte låta bli att tafsa på andras saker

Tröstäter

Man bråkar och slåss emot de som är mindre

än en själv

Kan inte sluta röka

Man bryter sina löften

Man kan inte säga, Nej!

Gråter krokodiltårar

Tycker synd om sig själv

Orkeslös

Sjuk

Man skriker högt om andra för att få bort blickarna

från en själv

Och alla har vi någon gång känt av någon av dessa

svagheter som står här

och hur den har tärt på ens självkänsla

och självförtroende

Då man kan ha känt sig ganska så liten inombords

och tyckt illa om sig själv

För det är då som man har tänkt för sig själv

Fy fan vad svag jag var där i det ögonblicket

Både skämmigt och sorgligt

Skäms på mig

Ska inte hända igen...

Stunder av svaghet!

Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-13 05:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är mänskligt...sådana stunder har vi alla...men faller man så är det bara att resa sej upp igen...
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel