Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig din smutsiga kärlek


För jag tar vad jag kan få

Är inte längre så nogräknad

Har inte så höga krav

Är bara så himla trött på att vara ensam då det är

så mycket lättare att vara ensam

när man är två

Och vad spelar då lite skitig kärlek i hörnen

för någon roll

Så ge mig din smutsiga kärlek du, är du snäll

Men kom nu så går vi ut och lirar lite boll

på planen vid macken Shell

Ja, så gör vi

Vad skoj...

Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel