Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en rappare


som var riktigt len i munnen då orden bara

flöt fram ur honom i en jämn ström

Munlädret Eriksson

För så han pratade

För så han sjöng

Utan dess like

Så han måste bara ha haft ett fotografiskt minne

och kopierat hela ordboken i sitt huvud

För som rappare var han kung

Ingen kunde slå honom med munnen och snacket

Men det var en bra kis

För han sjöng pratade för alla som ville höra

eller lyssna på honom

Sjöng pratade för både gammal som ung

Men numera så sitter han som oftast själv i sjön

För han har själv numera blivit till en pensionär

som har blivit både gammal slö och tung

Fiskar som mest ute på landstället sitt

Karl `munlädret´ Eriksson

En rappare att minnas…

Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-01-13 09:49



Bookmark and Share


  poetryGirl
sebbe stakkset är den vidrigast jag vet
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel