Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han går upp och vägrar att gå ner


För han vill inte ligga still något mer

Sova bort hela hans korta liv

Nä, det går inte svarar han, medan han ler

Så sova får man göra när man blir pensionär

Ja, då man är gammal full med en massa led besvär

och knappt kan gå

Då man kan tycka att det bara är jobbigt att stå

Då man hela tiden är trött så

Men nu är det inte så

Så därför ska han inte bara gå upp utan även

börja hoppa upp

Hoppa upp ur sängen sin som en liten loppa

För att få vakna upp efter att man har sovit ut

i några timmar, går ju inte att toppa


Han går upp och vägrar att gå ner

Vill inte sova så mycket mer

Han tycker att livet är alldeles för kort för det…

Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel