Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnriddaren satte sig i sin raket lite diskret


Ska ut på ett hemligt uppdrag

Så vart han ska åka någonstans är det mycket

få som vet

Man han trycker i alla fall på knappen till gasen

och får upp farten

så att han kan ta sig ut ur atmosfären från

denna planet, Jorden

Och hans första stopp blir på rymdstationen

där han ska plocka upp en ryss och en tysk

för att köra dem plus material till den

hemliga basen på Mars

För med stjärnriddarens raket till farkost

så är de där i ett nafs

Ljusets hastighet närmare

Inget tjafs

Så mellan rymdstationen och Mars så blir det

ingen mera rast


Stjärnriddaren satte sig i sin raket lite diskret

och lämnade våran planet i all hast...


Ken Cassel
13/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger
Publicerad 2014-01-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel