Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

Du är en blomma ståendes på den grönaste äng.
Du doftar av sommar sol och varmt regn.
Ditt yttre får alla att falla, ditt inre får fåglar att tralla.
Men nu kommer snön som en kall bris.
Du täcks av ett täcke, vitt och av is.
Vila nu min sköna blomma, snart vaknar allt ännu en gång.
Dina blad kommer slå ut lika fromma, och alla kommer vi sjunga din sång




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 21:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framtidsförhoppning, bra livsglädje
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous