Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 mars 2017 vände mitt liv och mitt mående. Jag fångade stunden och känslan i text.


Vändpunkt

Jag står vid vattnet
Låter tårar rinna
För att jag inte längre vill försvinna




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-16 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous