Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sten

På samma sten
Som jag satt på en dag
Med gråten i halsen
Och hjärtat i bitar
Sitter jag nu
Hör ekot av förtvivlan
Sorg
Smärta
Som ekade då

Brusten,
nedslagen,
krossad
Då fanns inget annat
Blicken var mörk
Ljuset släckt
Hoppets trygghet
Hade gått någon annan stans

Timmar,
dagar,
månader
Fortfarande ekar det
Fortfarande ekar du
Men mellan sprickorna nu
Skiner hoppets ljus

Allt finns kvar, inget är glömt
Ekot av din närhet
Gick smärtans väg
Till något fint och ömt




Fri vers av Autonomous
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-21 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous