Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryspunkt

Jag vill glömma
Fast utan att glömma helt
Ha dig kvar
Men ändå vara utan dig
Det sitter så hårt
Det formade ju mig

Jag kan inte glömma
Utan att glömma mig själv




Fri vers (Fri form) av Autonomous
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-12 01:07



Bookmark and Share


  Stay Golden
Life can be so hard
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous