Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.23

Låt dina fötter bilda spår i vinterns ljusa vintersnö
Låt ditt avtryck fastna och finnas kvar
Om än för en stund
Tillåt dig fångas av de fallande flingornas lugn
Låt snön dämpa oljudet i ditt inre
likt det dämpar världens sorl
Andas
Vänd blad i din bok
Låt det bli lika vitt och orört
Som snön på marken framför dig
Vila, som blommorna där under vinterns täcke
Så kommer du få blomma ut i sång
Ännu en gång




Fri vers av Autonomous
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-04 03:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert skrivet om att vila själen och kunna gå vidare i livet.
2018-02-10

  Stay Golden
Stora visa ord ^^
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous