Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupen

Hur långt är det ner?
Hur långt tills något mer?

Hålen som alltid finns där.
Och bitarna av hålen.

Det avlägsna som blir större närmre.
Volymen och känslan av mer åt alla håll.

Djupen expanderar,
inifrån och ut.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj