Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora målarkonstnären


snubblade till så att penseldraget med färgen på

hamnade på duken rätt ute

i periferin

Och då den inte blev så fin grundade han bara

om duken på tavlan med en ny färg

och började om igen

Och nu när den har blivit till ett mästerverk

så hänger den numera på väggen sin

på ett museum

Sista skriket

Skriet av Edvard Munch

Många önskar nog att den bara vore sin då den har

blivit stulen åtminstone en gång förut

Och då Edvard från graven säkert fick

en fruktansvärd min…

Den stora målarkonstnären!

Ken Cassel
14/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-01-14 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel