Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makura no shoshi

jag drömmer att du dör i mina armar
och döden är inte vacker utan skälvande
den för oss tillbaka till tidens början
din början

du är vänd mot solnedgången
men jag vet att du ler när du passerar gränsen

när vårfloden kommer
ska vi mötas där igen -
där solen rör vid horisonten
och där luften ändrar färg




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-14 01:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det underbaraste och mest hoppfulla jag någonsin läst!!! Denna ska jag bära som ett halsband under resten av mina dagar (se, döden upptar mina tankar 24/7 och har alltid gjort)
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson