Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortappad



Det känns som om jag vandrar utan mål

utan tankar och själ

Så borttappade de är

Jag går och går mot ingenting

Ingenstans jag är

Ingenstans jag ska

Så borttappad jag är

Finns du där ute?

Är det dig jag blind letar efter?

Eller är det mig själv som jag så förbannad inte finner?




Fri vers av SofieFiffi
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-14 03:57



Bookmark and Share


    Rolf Zandén



Ge inte upp du finner det gör alla som inte ger upp!!!!
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi