Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig två gånger

Konstiga dagar har kommit
för den okända kärlekskrigaren

vilken har sett världens ögon
genom smärtans högborg

tala om för folket
shaman`s vilda blues

som rider för de druckna
gudinnornas sång




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-14 04:43



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gillar denna! Lite banal och djup, samtidigt. Om du förstår hur jag
menar.. En trevlig mix. ;D)
2014-01-14

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal