Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden och dagarna går


så snart är det åter vår

Men innan man hoppar upp lycklig och glad åt det

så får man allt se vad det blir för väder då

Om det är något att lita på

För jag längtar så

För jag är så trött på det här ständigt gråa

tråkiga vädret

För grått har det varit både idag och igår

Så allt det här gråa vädret sätter sina spår i min själ

För jag hör nog hemma i lite varmare klimat

Så det här känns egentligen bara helt fel

Får göra som Ernest Hemingway

Så det är till Kuba som jag egentligen borde mig bege

där jag med alla dessa glada människor

åter kan le

Måste bara lyckas spara lite pengar till det…

Tiden och dagarna går!

Ken Cassel
14/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-14 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gråa sätter sina spår...men snart så...
2014-01-16

  Lynx63 VIP
Men jag består :)
Kram fin text...
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel