Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dundrande åska med blixt efter blixt


är på tiotusen meters höjd allt annat än trist

När det utanför ens fönster stormar kraftigt

Då man flyger med eller emot blåsten ovanför molnen

då det där nere under ens fötter blixtrar friskt

Värsta fyrverkeriet

Så om man är flygrädd så bör man ha någon med sig

att hålla i handen istället för

att flyga solokvist

Men annars Kapten kan du nu trycka på gasen

så att vi flyger igenom den här stormen

av bara farten…

Dundrande åska med blixt efter blixt!

Ken Cassel
14/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger
Publicerad 2014-01-14 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel