Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg som han var


så gick han ut i skogen och började yla

hela natten lång

Och då vargarna som hörde honom började

stämma upp i hans klagosång

Och då det inte tog så lång stund innan han fick

träffa på dom alla

För Alfa hanen och Alfa honan var där ty likaså

deras barn och syskon

Och då han lättade sitt hjärta för dom tog dom

honom till sig och tyckte synd om honom

Lät honom få följa med dom till deras lya

Så kommande natt så satt han där på berget

tillsammans med alla vargarna medan de alla

tillsammans hela natten lång höll på att yla…

Arg som han var!

Ken Cassel
14/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-14 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel