Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 7 januari: Fann en miljon i mjölkkannan


Vi kan alla bli bättre om vi vill...

En miljon i en mjölkkanna
jubel i äkta Gnosjö anda
En vacker gest
av en anonym gäst

Men det bevisar
att undantagen existerar
Får mig att hoppas
att avvecklingen av Sveriges välfärd stoppas

Man lever på hoppet
till sista livsdroppen
Det är det som får mig att skriva
att försöka förbättra vårt sätt att leva

Jag har inga pengar som denne storsinte bidragsgivare
men vi kan alla på vårt sätt bli givmildare
I vårt skrivande i vårt tänkande i vårt sätt att vara
kan vi alla dra vårt strå till stackens svaga






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-15 04:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt att sånt kan hända.
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP