Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästan


Se alla; alla ser

 

 

lite som att alltid

varje dag så där tillitsfullt återkommande

 

Se alla

en dikt jag troligen skriver

 

om och om igen




Fri vers av Pot Pourri
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri