Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta minne

En svag nyans
av doft nånstans
Men kan man se
en nyans och le

Ja man kan
om minnet spann
På rätt vagn
i hjärnans valv

Förenat med kärlekens larv
blir leendet inte ett garv
Utan en skarv
till ett fantastiskt arv




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-15 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint med "kärlekens larv" så det blir ett leende.
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP