Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättantänlig och verbal

lättantändlig och verbal

som ett mal,

hemsk och skral, rentav fatal

förlåt mig kära du

för att jag kanske bara är för mycket

 

snart en annan känslostämning tar vid

 

ta ett ögonblick i sänder,

jo det händer




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-01-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell