Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är natt


Men inte vilken natt som helst

Utan en fullmånenatt

För om man tittar riktigt noga upp mot månen

så kan man få syn på

den så vackra månflickan som på månen

dansar så glatt

Hon som bor där med sin svartvita katt

Skratt

Hon som har ögon precis som en katt

De som lyser upp i mörkret när det är svart

Men vad är det jag ser

Är det inte någon där med månflickan mån tro?

Jo, jag tror det

För där står visst någon och bugar

och tar av sig sin hatt

Men vad dum jag är

Det måste ju bara vara månpojken som är uppe på

ett litet besök ifrån jorden

Inte konstigt då att månflickan dansar så full i spratt

Kul

Hoppas att de får en riktigt trevlig natt

däruppe på månen

För det är dom säkert väl värda båda två

De som har ett dansgolv och en utsikt som få

Som ett eko ifrån månen kan man helt plötsligt

höra sig ett stort tack

TACK…

Ken Cassel
15/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger
Publicerad 2014-01-15 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel