Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kris


tyst raseri

står  tyst och sammanbiten

hackar och hackar

frenetiskt !

smäller foten mot bänkluckan, som bara öppnar sig

den replikerar blixtsnabbt 

magneter tål bara mjuka rörelser, inga sparkar

 

stöter med morteln

så grönpepparn hoppar

både över och under 

 

inget säjer han

hackar löken så att kniven nästan

slinter ur näven

grova och stora blir skalen 

tårarna rinner, det kokar i mig 

 

det där hånfulla skrattet

åt mig, inte med mig

förbannade besserwisser!




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell