Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har min egen gud


Inom mig

En gud som hela tiden vill komma ut

och göra goda gärningar

runtomkring sig

En som inte gör en fluga för när

Snarare tvärtom

Håller de flesta kär

Och jag lever åtminstone

Och inte som Jesus eller Muhammed eller Buddha

De som inte längre är här

Så kan jag göra något gott gentemot någon annan

människa så gör jag det utan besvär

Men försök inte att lura mig

Är inte så blåögd och lättlurad, tyvärr

Så det måste väl vara guden inom mig som gör

att jag är den jag är

Jag vill tro det i alla fall

Så jag har min egen gud inom mig

Kul

Det är så jag känner i alla fall…

Ken Cassel
15/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 19:57



Bookmark and Share


  Drömfångare
Den guden du bär inom dig betyder mer för världen än du kanske tror :)
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel