Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en mördare lös


Och enligt ryktena ska han vara stor och pompös

Riktigt läskig

Stor som ett monster

Men om sanningen ska fram så är han liten och söt

För det är en svart katt som råkade knuffa ner

en blomkruka från en balkong

på sjunde våningen

som oturligt nog råkade träffa en gammal pensionär

i huvudet så att det blev dess död

En ren olyckshändelse

Så det där ryktet är inte sant

I det så finns det varken glöd eller substans…

Det går en mördare lös!

Ken Cassel
15/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel