Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitande kyla

 

 

 

 

Där kylan biter min nakna hud.

Där

dansar dina läppar

 

 

till melodin av mina andfådda andetag.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-15 21:28



Bookmark and Share


  ULJO
Fin poesi detta
2014-01-18

  Bjarne Nordbö
Snyggt fångat i litet format. Gillar.
2014-01-18

    ej medlem längre
Underbar!
2014-01-15

    ej medlem längre
Het kyla..glödande hett
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose