Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något reviderad version


Ståndpunkt

 

Nej jag håller inte med

tänker inte låtsas

att jag står på din sida

i din tysta kritik av min person

Jag tänker inte vara förlegad och passé

för att tillfredsställa ditt behov

att känna dig förmer

banar min väg in i det nya

låter mig födas på nytt

på mina egna premisser

jag ber inte längre om lov

att få finnas till

jag går min väg




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-15 21:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-01-17

  Peter Stjerngrim VIP
Skönt att du är tillbaka igen!
Dina flöden har varit saknade
av fler än blott bara mig här ...
2014-01-15

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell