Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frostblommor

Frostblommor öppnade

mina ögons ljus

från gärdsgårdar likt hängande,

kristallklädda pelare

Milt sökte strimmor sig in

genom immig fönsterhinna

Blad av stelnat gräs likt vintersilver

gäckar drömmen om tö

väntar vår




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-16 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-17

  Angel of love
En mycket vacker text.
2014-01-16

  Ponkla
Vackert skrivet & fin bild!
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell