Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför män har en sådan liten hjärna


och ofta gör så dåliga beslut

Jo, dom tänker ju åttio procent med kuken…

Ken Cassel
16/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger
Publicerad 2014-01-16 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel