Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rider med vinden


fort som bara den

Har ganska så bråttom till ett viktigt möte

Men hästen snavar och jag faller i backen

Men jag har ingen tid för att bli skärrad eller rädd

så jag kollar bara snabbt att det är bra med hästen

för att genast hoppa upp i sadeln igen

Manar då genast på hästen så att vi åter

får upp farten

Yeeha!!!

Ingen tid att förlora…

Rider med vinden!

Ken Cassel
16/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-16 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel