Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter den långa och kalla vintern


trodde jag att jag aldrig mer skulle få se dig igen

Och jag som har oroat mig så

Men här kommer du glad i hågen och vid god vigör

Så nu är det åter vi två igen, min älskade vän

För nu kan jag se dig

Nu kan jag känna av dig, nu när jag vill ha dig

Kan även ta på dig när du ligger alldeles bredvid mig

Så livet leker åter igen

Har fått tillbaka min älskade tjej

Helt okej

Hon är min bästa vän…

Efter den långa och kalla vintern!

Ken Cassel
16/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 03:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fin skrivet.
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel