Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son of a bitch


Om man är en son till en hora så är ju det

inget som man gärna skryter om

Och vem farsan är?

Någon

Men spela roll

För man kan ju inte få välja själv vilka ens

föräldrar blir

Så då är det bara att ta och gilla läget

och istället vara glad över att man

har fått ett liv

Att man får chansen att se allt det här vackra

och fula i världen…

Ken Cassel
16/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 04:21



Bookmark and Share


  maria kide
Japp, så är det ! Härlig text!
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel