Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The moon

oh, midnight moonlight, how I despise your very existence. your soft light reminds me of the darkness within my dreary soul.

how beautiful is the night, with all its peace and silence. Reminding only of the restless heart I have inside.

Talking people, friends and family. They want to bring happiness, but brings only loneliness and sorrow for when I look, I see its me who are misguided.

So when I look at the moon I don't see beauty, clarity or feel peaceful. In the brightest of light I only see darkness, misery and greed.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-16 06:56



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Wooow.. Eric, jag blir både så fascinerad och sorgsen av dikten. Men du ska veta att jag ska göra allt i min makt för att du inte ska vara ensam. Jag vet hur svårt det kan vara att känna sig förstådd och att istället bli oändligt ensam i sitt eget huvud. Du ska inte behöva vara det, jag tror på dig. Stor kram!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg