Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onda häxan


kastade en förtrollning på honom

då han inte hade en chans att komma undan

För han förvandlas genast till en staty av sten

ståendes på ett ben

En fin klenod till samlingen, tyckte hon

Men så sparar hon ju också på statyer hemma

i trädgården

Har numera över tjugo stycken olika..

Den onda häxan!

Ken Cassel
16/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel