Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnat min sambo


Inget blir vad man tror

Allt planerat i huvudet
men verkligheten
blev annat
vågade inte säga orden
de bara slöt sig inombords

Ville göra allt rätt
men kändes
som jag förstörde allt för alla
genom att bara tänka tanken
så gjorde allt fel

Så tungt
att veta att det behövde göras
men ändå känna sig som boven

Inombords
har inget känts så tungt
hjärtat jagar förnuftet
och tanken
"det måste va mig det är fel på"
springer maraton i huvudet

Inget blir som man tror
ska aldrig mer bli kär
för orkar inte ens tänka
på vad morgondagen ge
bara att jag
idag förstörde
minst 4 andra liv.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-17 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skaldat!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson