Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fel

Allt som hänt
sakta sakta
drogs snöret åt

Mitt fel
och både barn och vuxna
har fått sin värld
vänd upp o ner

och allt jag vill
är vrida tillbaks klockan
men hjärtat är krossat
på mer än mig
så finns ingen väg tillbaks




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson