Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer och går


För det är mycket sällan som den består

i en allt för lång tid

Och varför det är så, vet jag inte

Nä, den springer som oftast fram och tillbaka

eller framför ens fötter

Men i båda fallen så sätter ens förhållanden

alltid sina spår i ens själ

Precis som kulan får i pistolen efter att den

har avfyrats, såvitt jag förstår

Sina egna kännetecken

Märken

Spår som man sedan får leva med

Öppna eller stängda sår som visar hur man

i vissa stunder mår

när kärleken är framme eller när den är borta

i tomma intet

Kärleken kommer och går!

Ken Cassel
18/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-18 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel