Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen


Utanför mitt fönster
hukar träden
i hård vind
precis som jag
alltid gjort.
Men vinden här inne
har vänt
och mojnat
nu står jag rak.
Jag lämnade
stormen bakom mig
och står stadigt
på egna fötter.
Inget
kan få kuva mig
igen.




Fri vers av Anna H
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-08-21 10:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...you go girl!! hur säger man det på svenska? Bra!
2004-08-21

    Göte Holmlund
skrivet Anna...träden är nog den skapelse som kommit längst i evolutionen
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H