Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva





Jag vill rinna

i en bäck
På väg mot havet


Jag vill skaka

som av åska
vill jag drabbas

Jag vill skälva

mot marken
där jag går

Jag vill öppna

varje liten flik
av tiden

Jag vill vara

med mitt blod

i varje ord












Fri vers av bittemi VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-18 11:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
orden
andas
styrka

det är en vackervilja
och den sker
genom din styrka
inre
2014-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Total livsvilja...
2014-01-21

  Lars Hedlin
En text som griper tag..kram
2014-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Dramatisk berörande dikt om det älskade liv man vill ha.
2014-01-18

    ej medlem längre
den berör..!
2014-01-18

    Rolf Zandén


En mycket skön vilja, mycket!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP