Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar!

Jag ska våga språnget
Ut över gränen till det omöjliga
Leende missa andra sidan med en hårsmån
Se marken skynda för att fånga upp mig
Skratta vilt där jag faller handlöst
- Tårarna är av fartvinden!
Inget mer.

För mitt tomma skal ligger kvar på branten
Och ditt medlidsamma leende bleknar bort i ögonvrån




Fri vers (Fri form) av JohnA
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 12:09



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Stark text som rycker med läsaren, man vill våga det där språnget!
2014-01-18

  Beyond Eternity
Oändlig lycka att äntligen våga! Hoppas ringarna av ditt vågande sprider sig...och jag önskar dem 'ringarna' till någon väldigt speciell, en själ som är väntad.
Så tack för din vackra text, den ger mig hopp om att väntan aldrig är förgäves <3
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

JohnA